top of page

Bewust-Zijn

Ontwaak je Innerlijke Kracht: Gratis Masterclass voor Bewust-Zijn en Persoonlijke Transformatie

81FEDD85-7CB4-45D3-A9ED-D737843BC5D3_1_105_c.jpeg
profiel foto.JPG

Presentatie:
San van der Hulst

Vanuit een diep geworteld verlangen om mijn innerlijke gevoelswereld op een authentieke en moeiteloze manier te integreren in mijn alledaagse bestaan, heb ik met passie en vastberadenheid mijn eigen bedrijf opgebouwd.

 

Gedreven door een innerlijk vuur, heb ik besloten mijn gevoel niet langer te negeren. In plaats daarvan omarm ik het als een kostbare bron van wijsheid en kracht, en integreer ik het vol vertrouwen in mijn dagelijks functioneren.

Tijdens mijn persoonlijke reis ben ik door uitdagende periodes gegaan, waarin ik verlangde naar begeleiding om de brug te slaan tussen mijn diepe gevoelens en de praktische realiteit van het leven. Juist door deze ervaringen heb ik ontdekt dat we een oneindig potentieel in onszelf dragen, wanneer we de moed hebben om te luisteren naar ons innerlijk kompas en onze gevoelens als een krachtige gids te omarmen.

Nu sta ik hier, vastberaden om anderen te begeleiden op hun eigen pad. Met mijn bedrijf bied ik een helpende hand aan gelijkgestemden die, net als ik, verlangen naar een harmonieuze integratie van hun gevoelsleven in hun dagelijks functioneren.

 

Samen ontdekken we hoe we ons innerlijk kompas kunnen volgen, onze gevoelens kunnen omarmen als waardevolle raadgevers, en een leven kunnen leiden dat in lijn ligt met onze diepste waarheden en verlangens.

Ontdek, Ontketen en Omarm jouw Potentieel
in de Gratis Masterclass!

Vrouw die buitenshuis werkt

“Mijn ervaring met deze cursus is fantastisch. Het is precies hetgeen wat ik nu nodig heb.

Ik had al een doosje met losse kralen daarin. Door deze cursus ben ik nu alle kralen in de goede volgorde aan elkaar aan het rijgen. Zodat ik iedere dag de ketting bij me kan dragen. Zodat ik mijn leven ga leven dat het beste past bij mij.

 

De cursus geeft goede informatie, handvaten en inzichten. De combinatie van uitleg in geschreven tekst en video, de audio begeleidingen en de opdrachten werkt heel goed. San legt alles heel helder, duidelijk en enthousiast uit. Haar energie spat door het scherm heen. Alles gaat stap voor stap. Het geeft me rust en houvast om er op deze manier mee bezig te zijn. Mijn vertrouwen is gegroeid. Veel van wat ik al wist kan ik nu beter integreren in het dagelijks leven. Hierdoor kan ik beter bij mezelf blijven en voel me krachtiger. Ik ben me steeds een stukje meer bewust!”

Liefs, Yvonne

bottom of page