top of page

Podcast:

'The Daily San'

 

 

Living Light Life Podcast | "The Daily San": Transformeer je Leven met Bewuste Groei

Welkom bij de Living Light Life Dagelijkse Bewustzijnspodcast, waar elke maandag tot en met vrijdag een portie inspiratie en bewustzijnsontwikkeling rechtstreeks in jouw mailbox wordt afgeleverd.

 

Deze podcast is ontworpen om bewuste groei naadloos te integreren in jouw dagelijks leven. Het gaat niet om af en toe aanzetten, maar om dagelijkse oefeningen in bewustzijn.

 

We hebben allemaal geleerd hoe we moeten denken, maar hebben we ooit geleerd hoe we moeten voelen?

 

Hier leer je de subtiele signalen van je gevoelens te herkennen en leer je ze te gebruiken als gids voor bewuste keuzes. Want het draait allemaal om het begrijpen van wat je voelt, en van daaruit te beslissen waar je naar toe wilt.

 

Ontgrendel je innerlijke potentieel en abonneer je op de Living Light Life Dagelijkse Bewustzijnspodcast, "The Daily San"

 

 

Jouw dagelijkse moment van groei, beschikbaar via de volgende link van  SoundCloud, Spotify en YouTube.

 

Voel de nieuwsgierigheid opborrelen?

Laat je e-mailadres achter en begin je reis naar bewustzijn met ons. En vergeet niet te abonneren op het Living Light Life kanaal op SoundCloud, Spotify en YouTube voor regelmatige doses inspiratie en bewustzijn.

Podcast (Instagram-bericht).png

"The Daily San"

Laat me je vertellen waarom ik deze podcast ben begonnen. 

Mijn reis van persoonlijke groei en bewustwording heeft me geleerd dat het dagelijkse leven de echte proeftuin is voor transformatie. Ik merkte dat de momenten van bewustzijn niet beperkt hoefden te zijn tot af en toe, maar juist dagelijks konden worden geïntegreerd.

 

Ik wilde een plek creëren waar mensen zoals jij zich kunnen onderdompelen in bewuste groei, waar je leert te voelen en te kiezen vanuit diepgaand begrip.

 

Deze podcast is mijn manier om die ruimte te bieden, om samen met jou te ontdekken hoe we bewuste keuzes kunnen maken in ons dagelijks leven en zo een diepere verbinding met onszelf kunnen ervaren.

 

Dit is waarom ik deze reis begonnen ben, en ik nodig je van harte uit om met me mee te gaan.

'San-Day'

Onderweg naar Bewustwording en Inspiratie

Stap aan boord van mijn rijdende studio, de 'San-Day', en laat je inspireren door de diepgaande gesprekken over de kracht van energie in mijn eigen leven en dat van diverse gasten. Hier ontdek je hoe we onze frequentie, de energie die we uitstralen, kunnen inzetten voor een vervullend en bewust leven.

In mijn geplande interviews, sprankelende dialogen en inspirerende verhalen staat bewustzijn centraal. Ik richt me op het begrijpen en beheren van energie, en duik in de diepere lagen van de Wet van Aantrekking terwijl ik de wereld om me heen verken.

Reis met me mee en verdiep je in de gedachtenwereld van mijn diverse gasten. Ontdek hoe zij inzicht bieden in het gebruik van energie voor positieve transformatie.

Bij Living Light Life geloof ik dat wat we zien niet alleen wordt bepaald door onze ogen, maar ook door wat we Ervaren, Weten en Voelen.

 

Hier willen we je inspireren en samen met jou de vele facetten van energie in het leven verkennen, met de Focus op Bewust-Zijn en het vermogen om te Voelen.

 

Want alles bestaat uit energie, en we kunnen er Proactief mee aan de slag in ons dagelijks leven.

Podcast irene stock .png
Podcast Cover1 (Youtube Profile Picture).png

"De Podcast van Lisette en San"

Welkom bij "De Podcast van Lisette en San"

Deze podcast is ontstaan uit een gedeelde behoefte om het leven te verkennen, te begrijpen en te delen.

 

Terwijl Lisette graag de wereld van podcasting wilde verkennen, had ikzelf al ervaring en vind ik het altijd boeiend om in gesprek te gaan.

 

We ontdekten dat interactie via gesprekken altijd weer nieuwe inzichten en onderwerpen onthult, die anders misschien verborgen zouden blijven.

Onze podcast is Bewust niet heel specifiek gericht, omdat ikzelf hebben gemerkt dat ieder mens dezelfde kernthema's in het leven ervaart en dit ook graag zo wil belichten.

 

Iedereen draagt zijn of haar unieke verhaal bij zich, maar we delen allemaal de basis van onzekerheid, niet op de hoogte zijn van onze gevoelens, het verminderde contact met ons innerlijke zelf, het overschrijden van persoonlijke grenzen, please-gedrag, en het gevoel meegezogen te worden in de ratrace van het leven - meer geleefd worden dan daadwerkelijk leven.

Mijn missie is om vanuit een Positieve en Proactieve Empowerment benadering te spreken.

Ik graag bijdragen aan het voorkomen dat je leven simpelweg aan je voorbijgaat, dat je je overweldigd voelt door de dagelijkse gebeurtenissen.

 

Door met Lisette in gesprek te gaan en wekelijks een nieuwe aflevering te delen, hoop ik het Bewustzijnsniveau te Vergroten en Zelfcompassie te stimuleren.

 

Want alles wat je nodig hebt, bezit je al; soms moet je het gewoon herinneren en de ruimte nemen om voor jezelf te zorgen en te geven vanuit zelfcompassie.

Ik nodig je van harte uit om met ons mee te gaan op deze reis van Zelfontdekking, Groei en Empowerment.

 

Samen kunnen we blijven leren en ontwikkelen, en elke vrijdag staat er een nieuwe aflevering voor je klaar om je te inspireren.

Uitnodiging om te Delen:
Mijn Avonturen in Podcastland

Het is zo bijzonder om met jullie te mogen delen dat ik onlangs de eer heb gehad om als gast te verschijnen in een reeks boeiende podcasts, gehost door mede-ondernemers.

 

Het is werkelijk een fantastische ervaring om mijn inzichten, ervaringen en passies te delen met gelijkgestemde professionals en ik wil jullie graag uitnodigen om de gesprekken te volgen.

Elke keer dat ik te gast ben, merk ik hoe uniek en divers de interacties zijn. Ondernemers hebben verschillende perspectieven, strategieën en verhalen te delen en ik koester de gelegenheid om van hen te leren en mijn eigen ervaringen te delen.

 

Het is prachtig om te zien hoe, ondanks onze verschillen, we allemaal streven naar groei en succes in onze respectieve vakgebieden.

Voor degenen die mijn reis willen volgen en geen enkele podcastaflevering willen missen, zal ik de links naar elke nieuwe aflevering hier op mijn website plaatsen.

 

Er staan nog boeiende gesprekken op de planning, dus houd deze pagina in de gaten of overweeg jezelf te abonneren op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste updates.

Ik waardeer deze mogelijkheid en kijk ernaar uit om mijn reis in de podcastwereld met jullie te delen.

 

Het is een reis vol inspiratie, inzichten en wellicht een dosis humor hier en daar.

 

Bedankt voor jullie voortdurende steun!

Tot in de wereld van ondernemerschap en groei.

IMG_0893.jpg
bottom of page