top of page

Welkom bij Living Light Life Podcasts

 

Stap binnen in de diverse wereld van Bewust-Zijn met Living Light Life, waar verschillende podcastseries samenkomen om je reis van inzicht en inspiratie te begeleiden.

 

Hier, in het hart van onze digitale gemeenschap, vinden we elkaar in gesprekken die diep graven, verhalen die ons raken en momenten die ons uitdagen om Bewuster te Leven.

Ontdek onze unieke series:

* The Daily San

Bewust-Zijn in Ondernemen

* Als Gastspreker in de Podcast van...

* San-Day

* De Podcast van Lisette en San

Duik in elke serie en ontdek de unieke invalshoek die elke aflevering biedt, terwijl we samen streven naar een leven doordrenkt van Bewust-Zijn, Betekenis en Verbinding.

Welkom bij Living Light Life Podcasts, waar we de kracht van Bewust-Zijn vieren en samen op weg gaan naar een Leven dat Straalt met Licht.

Podcast Serie "The Daily San"

Laat me je vertellen waarom ik deze podcast ben begonnen. 

Mijn reis van persoonlijke groei en bewustwording heeft me geleerd dat het dagelijkse leven de echte proeftuin is voor transformatie. Ik merkte dat de momenten van bewustzijn niet beperkt hoefden te zijn tot af en toe, maar juist dagelijks konden worden geïntegreerd.

 

Ik wilde een plek creëren waar mensen zoals jij zich kunnen onderdompelen in bewuste groei, waar je leert te voelen en te kiezen vanuit diepgaand begrip.

 

Deze podcast is mijn manier om die ruimte te bieden, om samen met jou te ontdekken hoe we bewuste keuzes kunnen maken in ons dagelijks leven en zo een diepere verbinding met onszelf kunnen ervaren.

 

Dit is waarom ik deze reis begonnen ben, en ik nodig je van harte uit om met me mee te gaan.

The daily San website (1).png
Bewust-Zijn in Ondernemen website.png

Bewust-Zijn in Ondernemen:
Een Reis naar Bewust Ondernemerschap

Welkom bij mijn nieuwe podcastserie,

"Bewust-Zijn in Ondernemen."

Hier neem ik je mee op een betoverende ontdekkingsreis naar Bewust Ondernemerschap, waarbij ik in gesprek ga met ondernemers die hun eigen verhaal delen.

In deze serie delen Bewuste Ondernemers het belang van persoonlijke ontwikkeling en laten ze zien hoe ze zichzelf meenemen in hun onderneming.

Ze tonen aan dat ondernemerschap meer is dan alleen het bouwen van een bedrijf; het is het cultiveren van een levensstijl die zowel henzelf als hun onderneming voedt.

Te midden van de drukte van het harde werken voor onze ondernemingen, wil ik een ander geluid laten horen. Een geluid dat pleit voor het bewust integreren van jezelf in je bedrijf, waarbij je voorkomt dat je jezelf verliest in de dagelijkse hectiek.

Dit is meer dan alleen ondernemerschap; het is een reis naar zelfontdekking. We dagen het traditionele paradigma uit waarin velen zichzelf in dienst stellen van hun bedrijf, en nodigen je uit om de leiding te nemen. Wat als je onderneming niet alleen jou dient, maar jij ook je onderneming?

Vaak zien we ondernemers diep duiken in hun werk, en na verloop van tijd merken ze dat ze niet alleen te weinig tijd hebben, maar ook hun vrijheid verliezen.

 

Ze weten niet meer wie ze zijn als het werk wegvalt. Deze podcastserie is een wegwijzer voor iedereen die klaar is om uit deze cyclus van zelfopoffering te stappen.

Ik wil je inspireren om anders te denken en anders te handelen. Je onderneming is een weerspiegeling van wie je bent.

Het is een levend, ademend deel van jou.

Investeren in jezelf, in bewustzijn en proactief handelen, is investeren in de gezondheid van zowel jou als je onderneming.

Dus, laat je inspireren en ontdek hoe je niet alleen de meester van je bedrijf kunt zijn, maar ook de architect van je eigen leven.

"Bewust-Zijn in Ondernemen" is jouw kompas op de weg naar bewust ondernemerschap.

Ga mee op avontuur, ontwaak de ondernemer in jezelf en laat je bedrijf en leven stralen als nooit tevoren!

Uitnodiging om te Delen:
Mijn Avonturen in Podcastland

Het is zo bijzonder om met jullie te mogen delen dat ik onlangs de eer heb gehad om als gast te verschijnen in een reeks boeiende podcasts, gehost door mede-ondernemers.

 

Het is werkelijk een fantastische ervaring om mijn inzichten, ervaringen en passies te delen met gelijkgestemde professionals en ik wil jullie graag uitnodigen om de gesprekken te volgen.

Elke keer dat ik te gast ben, merk ik hoe uniek en divers de interacties zijn. Ondernemers hebben verschillende perspectieven, strategieën en verhalen te delen en ik koester de gelegenheid om van hen te leren en mijn eigen ervaringen te delen.

 

Het is prachtig om te zien hoe, ondanks onze verschillen, we allemaal streven naar groei en succes in onze respectieve vakgebieden.

Voor degenen die mijn reis willen volgen en geen enkele podcastaflevering willen missen, zal ik de links naar elke nieuwe aflevering hier op mijn website plaatsen.

 

Er staan nog boeiende gesprekken op de planning, dus houd deze pagina in de gaten of overweeg jezelf te abonneren op mijn nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle laatste updates.

Ik waardeer deze mogelijkheid en kijk ernaar uit om mijn reis in de podcastwereld met jullie te delen.

 

Het is een reis vol inspiratie, inzichten en wellicht een dosis humor hier en daar.

 

Bedankt voor jullie voortdurende steun!

Tot in de wereld van ondernemerschap en groei.

Gastspreker webiste.png
The daily San website.png

San-Day

Onderweg naar Bewustwording en Inspiratie

 

Stap aan boord van mijn rijdende studio, de 'San-Day', en laat je inspireren door de diepgaande gesprekken over de kracht van energie in mijn eigen leven en dat van diverse gasten. Hier ontdek je hoe we onze frequentie, de energie die we uitstralen, kunnen inzetten voor een vervullend en bewust leven.

 

In mijn geplande interviews, sprankelende dialogen en inspirerende verhalen staat bewustzijn centraal. Ik richt me op het begrijpen en beheren van energie, en duik in de diepere lagen van de Wet van Aantrekking terwijl ik de wereld om me heen verken.

 

Reis met me mee en verdiep je in de gedachtenwereld van mijn diverse gasten. Ontdek hoe zij inzicht bieden in het gebruik van energie voor positieve transformatie.

 

Bij Living Light Life geloof ik dat wat we zien niet alleen wordt bepaald door onze ogen, maar ook door wat we Ervaren, Weten en Voelen.

 

Hier willen we je inspireren en samen met jou de vele facetten van energie in het leven verkennen, met de Focus op Bewust-Zijn en het vermogen om te Voelen.

 

Want alles bestaat uit energie, en we kunnen er Proactief mee aan de slag in ons dagelijks leven.

De Podcast van Lisette en San

Welkom bij "De Podcast van Lisette en San":

Een Korte Reis naar Bewustwording

 

Ontdek samen met ons een reeks van 11 inspirerende afleveringen in "De Podcast van Lisette en San," waarin we het leven verkennen, ervaren en delen. Wat begon als een nieuwsgierige verkenning van de podcastwereld, groeide al snel uit tot een boeiende reis van zelfontdekking, inspiratie en bewustwording.

Lisette en ik delen onze gedachten, inzichten en ervaringen in openhartige gesprekken over het leven. Deze podcast is ontstaan uit een gedeelde behoefte om de essentie van het mens-zijn te onderzoeken en te delen met anderen.

In deze serie raken we thema's aan die universeel zijn - van onzekerheid en het niet begrijpen van onze gevoelens tot het overschrijden van persoonlijke grenzen en het gevoel meegesleurd te worden in de ratrace van het leven. Hoewel iedereen zijn eigen unieke verhaal heeft, delen we allemaal de basis van menselijke ervaringen.

Onze podcast is bewust niet heel specifiek gericht, omdat we hebben gemerkt dat de kernthema's van het leven voor iedereen herkenbaar zijn. We willen het gesprek aangaan over onderwerpen die resoneren met de essentie van ons mens-zijn.

Na 11 afleveringen hebben we besloten deze podcastserie op een hoogtepunt af te sluiten. Het was voor ons een inspirerende reis, vol waardevolle inzichten en verbinding. We geloven in het behouden van balans en trouw blijven aan waar we voelen dat de balans in bewustzijn scheef gaat.

 

Mijn missie is altijd geweest om vanuit een positieve en proactieve empowerment-benadering te spreken. Door met Lisette in gesprek te gaan en wekelijks een nieuwe aflevering te delen, hebben we gehoopt het bewustzijnsniveau te vergroten en zelfcompassie te stimuleren.

En hoewel deze specifieke serie tot zijn einde komt, nodig ik je van harte uit om de reis van zelfontdekking, groei en empowerment voort te zetten met andere series van Living Light Life.

Samen kunnen we blijven leren, ontwikkelen en groeien.

 

Bedankt dat je deel uitmaakte van deze bijzondere reis. Elke aflevering is een momentopname van onze gedeelde ontdekkingen en we hopen dat het jou ook heeft geïnspireerd.

Blijf luisteren, blijf groeien, en laat bewustzijn je pad verlichten.

Podcast l&s website.png
bottom of page