top of page

The Daily San 

Ben jij je ook  bewust dat alles energie is en dat alles uit trilling bestaat?

 

Dit is inmiddels alom bekent en afkomstig uit de kwantumfysica en wordt steeds meer erkend in de wetenschappelijke gemeenschap.

Het idee dat we allemaal met elkaar verbonden zijn, is ook iets dat steeds meer wordt begrepen en geaccepteerd.

Jij kunt zelf proactief je bewustzijn inzetten en jouw bewustwording vergroten om zo je leven in de gewenste richting te sturen.

Door bewuster te zijn van je gedachten, emoties en acties, kan jij  bewustere keuzes maken en je leven vormgeven op een manier die bij jouw past.

Het is belangrijk om te onthouden dat we zelf verantwoordelijk zijn voor ons eigen leven en dat we zelf de kracht hebben om veranderingen aan te brengen.

 

Door je bewust te zijn van je eigen energie en jouw verbinding met anderen, kan jij je leven en de wereld om je heen positief beïnvloeden.

Wanneer je je dagelijks even richt op je bewustzijn en bewust omgaat met de situaties die zich voordoen, train je jezelf om meer bewust te zijn van wat je doet en waar je precies mee bezig bent.

Als je meer betrokken wilt zijn bij je persoonlijke ontwikkeling op dit gebied, kun je je gratis aanmelden om deze podcast elke werkdag in je mailbox te ontvangen. Op die manier blijf je actief betrokken en kun je af en toe even stilstaan om te reflecteren.

bottom of page