top of page

Leer Mij Beter Kennen

Mijn naam is San van der Hulst.

In mijn eigen reis door het leven heb ik ervaren hoe krachtig het is om intuïtie en gevoel te integreren in je dagelijks bestaan en werk.

Vanuit deze ervaring heb ik Living Light Life gecreëerd, een platform dat niet alleen een bron van inspiratie is, maar ook een manier van leven.

Ik heb in mijn werkbare leven altijd mijn gevoel gevolgd, soms tot groot onbegrip van mijn omgeving of mijzelf. Toch leidde dit er altijd toe dat ik trouw bleef aan mijn positieve zelfontwikkeling en ontdekte dat er geen grenzen zijn, behalve die ik mezelf opleg.

 

Waarom doe ik dat dan?

Overtuigingen uit het verleden, mijn omgeving, opvoeding of dingen die ik mezelf heb aangepraat. Toch zorgde dit deel van mijzelf ervoor dat ik teleurgesteld raakte, niet wanneer ik mijn gevoel volgde, ook al wist ik soms niet waarom en leek het onlogisch. Ik werd altijd verrast door de uitkomst die ik zelf nooit had kunnen bedenken en die vaak nog mooier uitpakte.

Zo ben ik er steeds meer achter gekomen wat ik voel. Dat ik goed kan voelen wat ik voel.

Al mijn opleidingen – van feng shui deskundige, astroloog, auratouch healer, lichtwerker, sensitherapeut, multidisciplinair systemisch coach, reiki en touch for health therapeut – en alles wat ik daarin geleerd en geïntegreerd heb, heb ik tot uiting gebracht in mijn eigen leven en mijn zakelijke leven.

 

Ik wilde juist in het zakendoen mijn gevoel integreren en daarmee werken, omdat dit iedere keer weer tot het beste resultaat werkte. Op deze wijze kreeg ik vleugels en kon ik mijn werk fijner uitvoeren, omdat ik vanuit mijn flow ging werken en alles veel beter en makkelijker aansloot.

Welkom bij mijn wereld, waar energie en empowerment samenkomen.

 

Laten we samen jouw pad naar persoonlijke groei en zakelijk succes verkennen en beleven.

Liefs,
San

Goed Voelen
door 
Goed Voelen

_Happ-E Magazine.png
CCBCAC6A-7307-4838-8BDA-830FCD6D68D4_1_105_c.jpeg

OKE & NU?

Alles is Energie

 

Alles is energie, een feit dat inmiddels breed erkend wordt en waarover we zonder terughoudendheid kunnen praten.

 

Maar de realiteit van leven met deze wetenschap is een ander verhaal, en dat wordt overal zichtbaar, zowel in mijn eigen leven als in de wereld om ons heen.

Deze wetenschap stelt jou in staat om bewust met energie om te gaan, en dat brengt een compleet nieuwe benadering en focus met zich mee.

 

Hoe prachtig is het om dit bewustwordingsproces samen uit te breiden?

Als een druppel water in een stille vijver, die van binnenuit beweging creëert en uitstraalt naar buiten. Dat vormt voor mij de basis.

 

Want enkel van binnenuit kun je het verschil maken, naar buiten toe.

In mijn werk heb ik geleerd dat mijn gevoel de CEO is van mijn bedrijf. Mijn hoofd en fysieke lichaam ondersteunen deze CEO, waardoor ik volledig vanuit mijn zielenzijn kan werken en leven.

 

Wanneer ik vanuit mijn flow werk, gaat alles veel fijner en makkelijker. Dit proces heeft me geleerd dat echte kracht en vervulling van binnenuit komen, door trouw te blijven aan je eigen-wijsheid en intuïtie.

Samen kunnen we jouw energie en potentieel omarmen, en je leiden naar een leven vol voldoening en succes.

Laten we deze reis samen beginnen en jouw unieke kracht naar voren brengen.

Uitwerking

Door volledig te leven in deze bewustwording van energie, kun je jouw leven vormgeven op een manier die echt bij je past.

 

Een leven waarin je je goed voelt, waarin je niet slechts overleeft, maar écht leeft.

 

Een leven waarin genieten de norm is, niet het zwoegen.

Je krijgt de volledige controle en verantwoordelijkheid voor je eigen leven in handen.

 

Het is het grootste geschenk dat je jezelf kunt geven.

 

En het allermooiste is...

 

JE HEBT ALLES AL IN JE.

 

Het is simpelweg een kwestie van herinneren.

 

Dit is wat ik met je wil delen op deze website.

_DSC3773.jpg
11FE2E17-4F05-4955-B9D2-D9797B4AAFCD_1_105_c.jpeg

Gevolg

Met het besef dat alles energie is, inclusief je gevoelens en gedachten, ontstaat er opnieuw een verbinding met je hart.

 

Dit hart kan je leiden in je levenspad.

Dit proces draagt bij aan het verbinden van mensen met elkaar, waardoor barrières verdwijnen.

 

Het zorgt ervoor dat iedereen zich bijzonder en uniek kan voelen, terwijl we tegelijkertijd in volledige verbinding staan met anderen.

Is dat niet prachtig?

Liefs San

bottom of page