top of page
  • San

Van Intuïtieve Ingeving naar Heilig Hutje op de Hei

Mijn Magische Reis op de Veluwe


In juni 2021 werd ik overvallen door een helder gevoel, een innerlijke stem die me aanspoorde tot een onverwachte wens: een huisje op de hei. 


Het leek absurd, vooral met thuiswonende kinderen en een leven dat al volledig was. Toch herkende ik de kracht van dit gevoel, afkomstig van mijn eigen innerlijke wijsheid. Niet zweverig, maar aards en diep geworteld.


Een onmiskenbaar gevoel nam bezit van mijn gedachten, een gevoel dat ik leerde herkennen en respecteren. Vaak waren het de dingen waarvan ik wist dat als ik er te lang over nadacht, ze niet zouden gebeuren, of ik begreep niet waarom ik ze überhaupt deed. Herken je dat?Zo belandde ik op Marktplaats, waar een chalet op de Veluwe mijn aandacht trok. Het was als een hippiehuis dat mijn hart sneller deed kloppen. 

Zonder duidelijk plan, behalve 'het is voor mijn werk,' met een impulsief bericht en een belletje naar John,een makelaar-vriend, bevond ik me het volgende weekend op weg naar de Veluwe. 


John vroeg zich bij het eerste stoplicht af waar we eigenlijk precies naartoe gingen. Hij suggereerde afspraken en voorbereiding, maar ik wist dat ik gewoon moest gaan. Ik volgde dit gevoel, ook al wist ik nog niet waar het me naartoe zou leiden.


Aangekomen op het park, bleek het chalet minder idyllisch dan gehoopt. Maar de eigenaresse wees op een prachtige zandvlakte achter het bos. Het idee om daar te kunnen wandelen trok me aan, en zonder al te veel planning wandelden we het bos in, zonder te weten waar we naartoe gingen. Plots stonden we op een zandvlakte die ik nooit had verwacht in Nederland. Een gevoel van kippenvel en duidelijke energie overspoelde me. Ik was verkocht, ik wilde dit.

Dit was wat ik zocht, zonder te begrijpen waarom.


Terug thuis, kon ik het gevoel niet loslaten. Op Marktplaats vond ik een nieuw chalet aan de rand van de Veluwse bossen. Na twee bezichtigingen zonder succes, ontstond er een impulsieve derde optie. 

Onderweg naar een verder gelegen chalet ontstonden heftige discussies in mijn hoofd. 

Zat ik verkeerd? Mis ik iets? Wat vervelend voor John. Maar ik kon niet anders dan doorgaan.


Bij aankomst bleek het chalet op slot, maar een behulpzame buurvrouw moedigde ons aan over het hek te klimmen. Daar stond ik, in een klein park aan de rand van het bos, nog niet ontdekt door velen, maar met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. Het was mijn heilige plek.


Terwijl ik nog in gesprek was met de buurvrouw, rende ze plotseling vol enthousiasme naar iemand toe. Wat onbeleefd, dacht ik en zwaaide gedag, terwijl ik achter john aan wilde lopen, het park af.  


Ze rende naar mij terug, haar opwinding was duidelijk en ze vertelde me dat degene naar wie ze toerende, de eigenaar was. Ze was hier normaal nooit op zondag. Hoe ‘toevallig!’

En om dit lange verhaal niet nog langer te maken, kregen we een tour.


Dit was fantastisch, precies wat ik wilde en meer. Er was zelfs een extra chalet met twee slaapplekken in mijn tuin, waardoor ik al mijn vier kinderen kon onderbrengen zonder te veel te moeten ombouwen.

Hoewel het chalet de volgende dag officieel op de markt zou komen, gebeurde dat nooit. Mijn Veluwse paradijs, direct aan het bos, bleek ook nog eens toegang te geven via een wandelroute door de heide, tot een gigantische zandvlakte. 

Het werd mijn heilige plek op de Veluwe, direct aan het bos, met toegang tot een gigantische zandvlakte. Een reeks van synchroniciteit die mijn pad begeleidde en me leidde naar iets wat ik nog niet begreep, maar wel accepteerde.


Mijn zoektocht naar een heilig plekje op de Veluwe was niet alleen een fysieke verandering maar bleek ook een startpunt voor een betoverend nieuw hoofdstuk in mijn professionele leven. Na de ontdekking van mijn droomchalet, volgden nog meer stappen in de dans van synchroniciteit.


Waar ik eerst slechts een praktijk aan huis had, opende het Veluwse avontuur onverwachts de deur naar nieuwe mogelijkheden. Terwijl ik op het punt stond mijn heilige plekje te vinden, vermeldde ik terloops dat het ook voor mijn werk was, zonder zelf te begrijpen waarom.


Inmiddels heb ik me, na een reeks van synchronistische gebeurtenissen, verbonden aan een ondernemerscommunity in Apeldoorn. Een driejarig contract werd getekend in juni 2023 en daar, op slechts 25 minuten afstand van mijn magische plek op de Veluwe, zal ik de komende twee dagen deelnemen aan een boeiende Mastermind. 


Een jaarlijkse opleiding in dezelfde stad vraagt maandelijks twee dagen van mijn aanwezigheid, wat mij de gelegenheid geeft om te genieten van mijn eigen ruimte en rust midden in de bossen.

Geen gedoe met hotels of Airbnb, want ik heb mijn eigen toevluchtsoord - mijn 'hutje op de hei' aan de zandvlakte. 


Hier, omringd door de natuur, kan ik met en zonder honden, met en zonder kinderen, mijn hart ophalen aan het schrijven van mijn boek. Het chalet biedt de perfecte omgeving om mijn kaartendeck verder uit te werken en inspiratie te delen. 

Deze plek is niet alleen mijn toevluchtsoord; het is ook het epicentrum van mijn online academy, waar ik mijn Living Light Life deel en trainingen organiseer.Dit alles komt voort uit het vertrouwen in mijn gevoel, het volgen van mijn intuïtie en het omarmen van de synchroniciteit die mijn pad heeft verlicht. Mijn leven op de Veluwe is niet alleen een fysieke verplaatsing; het is een prachtige reis, die zo aards is als het maar wezen kan, maar dan uit een volledige verbinding met mijn zielenzijn.


Dus lieve lezer, herken jij ook het vertrouwen in je gevoel, dat je meer oplevert dan je met je hoofd kunt bedenken? 

Mijn reis is een bewijs dat het de moeite waard is te investeren in het goed kunnen voelen van wat jij nou eigenlijk voelt. 


Wil je meer weten over mijn avontuur en het online programma dat ik speciaal heb ontwikkeld voor hen die vanuit positieve empowerment willen doorgroeien en ondernemen vanuit hun gevoel? 

Bezoek mijn website www.livinglightlife.nl voor alle informatie. 


Ontdek de magie van synchroniciteit, intuïtie en het creëren van je eigen heilige plek midden in het alledaagse leven.


Liefs San

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page