top of page

Lieve Jij,

Welkom bij Freebie Friday!

 

Wat ontzettend gaaf dat je erbij bent!

Ik ben super enthousiast om op deze manier met jou te verbinden. 

Je hebt nu de kans om een vraag te stellen over je bewustzijn, waar je tegenaan loopt, je mindset, of wat dan ook op je hart ligt.

Jij bent iemand die diep voelt en al veel weet.

Soms heb je echter een vraag waar je in je directe omgeving niet mee terecht kunt, of misschien wil je gewoon wat extra inzichten of een frisse blik.

Hier komt Freebie Friday om de hoek kijken. 

Ik ga me verbinden met jou en intunen op jouw vraag. Omdat we uiteindelijk allemaal met elkaar verbonden zijn, kan ik je helpen het antwoord dat al in jou zit, naar boven te halen. Denk niet dat ik jouw antwoord heb, maar ik kan je wel ondersteunen om weer contact te maken met jouw eigen innerlijke wijsheid. 

Soms hebben we gewoon een kleine herinnering of een power boost nodig, en wie kan dat nou niet gebruiken? 

Freebie Friday .jpg
Freebie Friday -2.jpg

Je bent van harte welkom, en ik waardeer het enorm dat je deze stap hebt genomen. Hiermee werk je niet alleen aan jezelf, maar draag je ook bij aan het collectief bewustzijn.

Onder aan deze pagina, rechtsonder, vind je een balk met “Jouw Freebie vraag”. 

Vul daar alsjeblieft je vraag in, en vergeet niet je gegevens achter te laten. Waarom? Omdat ik wil kijken wat de beste manier is om jouw vraag te beantwoorden. 

Dat kan bijvoorbeeld via een voice-bericht of op een andere manier die voor jou het beste werkt. Je krijgt in ieder geval voor de volgende Freebie Friday je antwoord.

Ik hoop dat je hiermee vooruit kunt, je je ondersteund voelt vanuit een positieve empowerment beweging, waarbij je weer meer in verbinding komt met jouw totale Zijn. Ik noem het altijd jouw Ziel-en-Zijn. 

Dank je wel voor het openstellen en je openheid. 

Dus stel gerust je vraag en laten we samen deze mooie reis voortzetten.

Liefs San

_DSC3753.jpg

Wat Geweldig Dat Jij Deze Stappen Zet!

Wat bijzonder en inspirerend dat jij zo bewust bezig bent met je persoonlijke ontwikkeling. Het is echt bewonderenswaardig dat je weet dat de actie bij jezelf ligt en de verdieping aangaat. Dit laat zien dat je bereid bent om te groeien en te leren, en dat vind ik echt supertof!

Met veel liefde deel ik op deze pagina meer gratis Empowerment Tools die je kunnen ondersteunen op jouw pad. Neem gerust de tijd om alles te ontdekken. Er is hier zoveel waardevols te vinden dat je kan helpen om nog meer in je kracht te komen staan of om jezelf even te voeden met een positief Bewust-Zijn.

Ik hoop en weet dat we samen, vanuit positieve empowerment, veel verder kunnen komen. Daarom deel ik met liefde alles wat ik heb geleerd en ervaren, zodat ook jij er je voordeel mee kunt doen.

Dus kijk rustig verder op deze pagina en maak gebruik van alles wat hier te vinden is. Voed jezelf met zoveel mogelijk positieve empowerment boosts om zo die kracht in je eigen verbinding (weer) te voelen.

​​

Geniet ervan!

Quote

Balans vinden tussen zakelijk denken en je gevoel volgen, 
helpt je je doelen te bereiken
_Goed Voelen Podcast.png

Podcast Serie "The Daily San"

Welkom bij The Daily San, 

De podcast waar ik mijn inzichten en ervaringen deel over het maken van bewuste keuzes en het volgen van je gevoel. 

 

In deze podcastserie neem ik je mee op mijn persoonlijke reis en reflecteer ik op de uitdagingen en schoonheid van het leven in lijn met je gevoelens.

 

Deze serie draait om drie belangrijke thema's:

 

1. Practice what you preach: Leven naar je eigen waarden en principes is cruciaal. Dit betekent dat je jezelf steeds weer mag afstemmen op wat je werkelijk voelt en daar trouw aan blijft. Authentiek leven en werken vereisen focus en voortdurende zelfreflectie.

 

2. Synergie tussen gevoel en structuur: Ik deel hoe het volgen van mijn intuïtie leidde tot succesvolle samenwerkingen en het structureren van chaotische ideeën. Deze verhalen laten zien dat gevoel en structuur elkaar kunnen versterken en samen kunnen leiden tot duurzame successen.

 

3. Balans en afstemming: Het vinden van een werk-privé balans die voor jou werkt, vraagt om constante afstemming op je gevoel. Structuur is nuttig, maar alleen als het aansluit bij jouw energie en behoeften. Het is deze delicate dans tussen organisatie en intuïtie die zorgt voor een vervullend leven en werk.

 

Of je nu ondernemer bent of gewoon op zoek bent naar meer balans in je leven, deze podcast biedt waardevolle inzichten en praktische tips om je te helpen leven vanuit je hart en intuïtie. 

Sluit je aan bij onze community en laat je dagelijks inspireren!

 

Veel luisterplezier!

 

Liefs, San

Ellis

“Lieve lieve San,
Wat word ik toch ontzettend blij en vrolijk van jou energie."

Leiderschap Mentor 

Bouw een Personal Brand die jouw ware zelf weerspiegelt


Voor Jou!
Gratis Empowerment Boosts

Yvonne

"Lieve San,
Ik ben zo blij met je programma!!!.”

Klaar voor de reis?

Sluit aan!

Ik kijk er enorm naar uit om je te verwelkomen.

 

Samen ontwerpen we jouw pad naar een leven vol betekenis en succes.

 

Heb je vragen over onze trajecten?

Aarzel niet om me een bericht te sturen.

_DSC3698_edited.jpg

Anneloes

“Super bedankt dat je alles zo helder benoemd. Ik heb er heel veel aan, vooral omdat ik al weet dat het leven zo werkt, maar ik het makkelijk vergeet in alle afleidingen van onze buitenwereld. Super interessante materie!!"

Fijn om te delen

 Mijn Blog 

7bf25cf4-3ced-4afc-b53e-9e91f795dd72 2.JPG
c37dbd8c-fc0e-4b92-a761-e6562ae7ff09.jpg
Thumbnail afspeellijst Qoute (1).PNG

Tip

Maak bewuste keuzes vanuit je hart, niet vanuit je agenda.

Wil je meer?

Mijn toewijding is om jou mega waardevolle inzichten en inspiratie te bieden, zodat alles in jouw leven en werk volop gaat stromen.

 

Klaar om je passie volledig tot uitdrukking te brengen?

 

Laat dan hier je gegevens achter om updates te ontvangen!

Wat ontzettend fijn dat je je hebt aangesloten bij de Living Light Life Familie!

Dank je wel daarvoor!

Living Light Life

Podcast
Gratis Trainingen

Aanbod

Over Mij

Blog

Contact 

  • Instagram
  • Facebook
  • LinkedIn
  • YouTube
  • Spotify
  • Soundcloud
  • TikTok
  • Pinterest
bottom of page