top of page

Online Persoonlijk Ontwikkelen

Speel de Hoofdrol in je Eigen Leven

Online Persoonlijk Ontwikkelen is een Fantastische manier om verder te komen in je leven. Het zorgt voor flexibiliteit in aanbod, het invullen van je eigen tijd, het iedere keer weer opnieuw erbij kunnen pakken, om weer even te checken hoe het nou precies zat. Tevens hoor of lees je iedere keer weer iets anders, of haal je er iets anders uit, wat voor jou, op dat moment in je leven past. Waar je klaar voor bent om te horen, te lezen of in te zien.

Boeddha beeld

Goed Voelen, 
door 
Goed Voelen

Een Perfecte Plek om te starten!

Dit, Goed Voelen, door Goed Voelen Programma van 55 dagen, gaat een verandering inzetten in je leven. Jouw gevoeligheid ga je als kracht ervaren en een sur plus voor je zijn. Voor wie jij bent in de essentie en niet wie jij denkt te moeten zijn, voor de ander of je omgeving. Je gaat de informatie uit jezelf halen en benutten om je leven in te vullen zoals jij dat wenst. Jij bent de enige die jouw eigen-wijsheid bezit. Jij bent de enige informatiebron, waar je van op aan kunt. Het enige wat je weer dient te gaan herkennen, leren en trainen, is voelen. Goed Voelen, waar je gevoel vandaan komt. Wat is de bron van jou gevoel. Is het ontstaan vanuit angst, vanuit motivatie, of vanuit inspiratie? Dit zijn essentiële verschillen om te begrijpen, wat je gevoel met je doet. Deze 55 dagen zorgen voor de start van jouw Goed Voelen, door Goed Voelen, zonder een eind. Een investering voor het leven

Boeddha beeld
Hou van jezelf

Iedere werkdag een nieuwe Podcast, The Daily San

 

Deze Podcast ontvang je iedere werkdag in mail. (Of even je spam checken)

 

Alles is energie en nu?

 

Weet jij ook dat alles energie is en uit trilling bestaat. Dat we allemaal met elkaar verbonden zijn.

Dat je daar zelf bewust mee om kan gaan. Pro- Actief je bewustzijn in kan zetten, voor je eigen leven. Hiermee aan de slag kan gaan op jouw manier. Je bewustwording en verruiming verder kan blijven ontwikkelen, waardoor jij steeds meer gaat voelen wat je voelt en wat je daar mee kan.

Zo kan je steeds bewuster keuzes maken in je leven en sturing geven in de richting van wat jij ècht wilt, waar jij blij van wordt.

Tenslotte ben jij de enige, die dat weet, voelt, in kan zetten, kan veranderen en daardoor waar kan gaan maken!

Doe je mee?

 

Liefs San                             Klik op het hartje om je aan te melden

bottom of page