top of page

Je Reis Begint Nu!
 

foto achtergrond login.JPEG

Waar ga je aan beginnen

Welkom bij het online programma 'Goed Voelen door Goed Voelen', voor bewustzijnsverruiming en persoonlijke ontwikkeling! 

 

We begrijpen dat het leven soms overweldigend kan zijn en dat het moeilijk kan zijn om te weten waar je moet beginnen als het gaat om het verbeteren van jezelf en je leven. 

 

Ons programma is ontworpen om je te helpen je eigen bewustzijn te vergroten en te leren hoe je vanuit dat bewustzijn kunt leven, in plaats van automatisch te handelen vanuit je onbewuste gewoonten en patronen.

 

Ons programma biedt diepgaande inhoud en praktische oefeningen die je kunnen helpen om te ontdekken wie je werkelijk bent en wat je wilt in het leven. 

 

We behandelen een breed scala aan onderwerpen, waaronder mindfulness, meditatie, emotionele intelligentie, communicatie, leiderschap en meer.

 

Door deel te nemen aan ons programma, kun je leren hoe je je eigen leven kunt creëren, in plaats van simpelweg te reageren op de omstandigheden om je heen. 

 

Onze benadering is holistisch en richt zich op alle aspecten van je leven - je relaties, je werk, je gezondheid en welzijn, en nog veel meer.

 

Ons programma is perfect voor iedereen die op zoek is naar een diepere betekenis in het leven en die bereid is om te investeren in zichzelf. 

 

Of je nu net begint met je persoonlijke ontwikkelingsreis of al een tijdje op pad bent, ons programma kan je helpen om de volgende stap te zetten en te groeien als persoon.

 

Schrijf je vandaag nog in en begin met het transformeren van je leven vanuit je eigen bewustzijn!

Deelnemer aan het woord

fdd981ed-bc26-4870-b439-447ede15d12b.JPG
"Volgt."

San van der Hulst / Ondernemer

Wat houd
het programma in

Dit online programma biedt een traject van 55 dagen aan om je bewustzijn te vergroten.

 

Elke dag ontvang je een e-mail van mij om je betrokken te houden en je door het proces te begeleiden.

Dagelijks krijg je nieuwe lessen tot je beschikking die je op je eigen tempo kunt maken en bekijken, beluisteren of lezen.

Gedurende het programma werk je met je hoofd, handen en hart om een diepere verbinding met jezelf te maken en het geleerde in je dagelijks leven te integreren.

 

Dit is geen programma met enkele lessen die je volgt en daarna vergeet.

Dit programma vereist een actieve inzet om je leven vorm te geven op een manier die bij jou past.

 

Je gaat vanuit jezelf naar buiten creëren in plaats van op de buitenwereld te reageren en zo de buitenwereld je innerlijke wereld laat bepalen.

Elke week is er een live webinar van ongeveer een half uur waarin een specifiek onderwerp wordt besproken. Je kunt live deelnemen of binnen 24 uur een link ontvangen om het later terug te kijken.

Tijdens deze 55 dagen heb je de mogelijkheid om een persoonlijk videogesprek te hebben mij. Dit is een één op één gesprek waarin je kunt delen wat voor jou belangrijk is en waarin je vragen kunt stellen om nog meer uit het programma te halen voor jezelf. Deze persoonlijke sessie is een mooie kans om je bewustzijnsverruimingsproces verder te verdiepen en te personaliseren.

Naast het dagelijks ontvangen van nieuwe lessen en het bijwonen van de wekelijkse webinars, ontvang je ook 'The Daily San' podcast in je mailbox van maandag tot en met vrijdag.

De podcast over het bewustzijnsverruimingsproces is een geweldige toevoeging aan het programma. In deze podcast word je dagelijks herinnerd om bewust bezig te zijn met wat je doet gedurende de dag.

 

Dit helpt je om vanuit je bewustzijn meer te gaan creëren en je leven te sturen, in plaats van te reageren op de buitenwereld vanuit je onbewustzijn, wat we vaak doen.

 

Door deze dagelijkse reminder kan je jouw eigen kapitein worden op je schip en bewust keuzes maken die passen bij jouw leven en doelen.

 

Het is een waardevolle tool om je bewustzijn te vergroten en je te helpen bij het implementeren van de lessen in je dagelijkse leven.

bottom of page