top of page
Soundcloud banner_edited.jpg
_DSC3817.jpg

Verander Jouw Leven :
Ontdek Je Innerlijke Kracht
en
Herontdek Je Passie als Ondernemer

Lieve Jij,

Voel je dat er meer is in het leven dan wat je tot nu toe hebt ervaren?

 

Ben je klaar om de controle te nemen en bewuste keuzes te maken die leiden tot vervulling en betekenis?

 

Het is tijd om uit de schaduw te stappen en te stralen zoals je altijd hebt gewenst.

Mijn naam is San van der Hulst, de oprichter van Living Light Life.

Als multidisciplinair begeleider help ik vrouwelijke ondernemers door gebruik te maken van mijn kennis en vaardigheden uit verschillende vakgebieden.

 

Mijn aanpak is holistisch en geïntegreerd, wat betekent dat ik niet alleen kijk naar de uitdagingen die je tegenkomt, maar ook naar de onderliggende oorzaken en de bredere context van jouw leven en onderneming.

Ik combineer inzichten uit, coaching, systemisch werken en intuïtief ondernemen om een op maat gemaakte begeleiding te bieden.

Dit betekent dat ik technieken en methodieken gebruik die specifiek zijn afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen.

 

Mijn doel is om je te helpen je authentieke zelf te integreren in je bedrijfsvoering, zodat je met meer energie, plezier en balans kunt werken.

Mijn klanten zijn ambitieuze, doelgerichte vrouwen die op zoek zijn naar manieren om zichzelf zowel professioneel als persoonlijk te verbeteren, en die bereid zijn om vanuit hun innerlijke wijsheid en intuïtie te handelen.

Door deze multidisciplinaire aanpak kan ik je helpen om niet alleen de volgende stap in je onderneming te zetten, maar ook om te groeien als persoon en ondernemer. Samen werken we eraan om jouw passie volledig tot uiting te laten komen in zowel je leven als je bedrijf.

 

In plaats van te focussen op uiterlijke elementen zoals logo's en websites, help ik je om opnieuw verbinding te maken met je ware zelf en te ondernemen vanuit je intuïtie.

 

Herken je dit?

 • Je bent een succesvolle ondernemer die haar bedrijf met passie is gestart, maar momenteel stroomt het niet zoals je zou willen.

 • Je voelt je vaak overweldigd en verloren in het proces van wat de volgende stap moet zijn.

 • Je hebt het gevoel dat je jezelf een beetje kwijt bent geraakt in de dagelijkse hectiek van ondernemen.

Ik begrijp je. Ik heb zelf ook op dat kruispunt gestaan. In een wereld die soms overweldigend kan zijn, voelde ik altijd dat er meer was dan de oppervlakkige realiteit. Om mezelf te beschermen tegen de intense buitenwereld, begon ik barrières op te bouwen. Maar al snel realiseerde ik me dat ik aan het overleven was, niet echt aan het leven.

En eerlijk gezegd, het was niet zo leuk als ik had gehoopt.

Het is tijd voor verandering.

Het is tijd om de connectie te maken tussen wat je voelt en hoe je leeft, tussen spiritualiteit en de praktische aspecten van het dagelijks leven.

Je gevoeligheid is geen zwakte, maar een kracht.

 

Door jezelf beter te leren kennen, ontdek je de bron van je gevoelens en leer je ze te omarmen en ermee te werken. Deze verbinding zal je onmetelijk krachtig maken en je in staat stellen om je eigen leven te leiden, volledig in harmonie met jezelf en anderen.

Stel je voor:

 • Je wordt elke dag wakker met een gevoel van doel en voldoening.

 • Je staat volledig in je kracht en weet hoe je obstakels kunt overwinnen.

 • Je creëert bewust wat je echt wilt in plaats van reactief te reageren op omstandigheden.

 

Dit is ook voor jou binnen handbereik!


Het  Personal Brand Traject:

Herontdek Je Innerlijke Passie

In dit programma nemen we je mee op een reis van bewustwording en transformatie.

We zullen je voorzien van de tools, inzichten en ondersteuning die je nodig hebt om jouw potentieel te ontketenen.

Samen zullen we werken aan het vergroten van je bewustzijn, het ontwikkelen van een positieve mindset en het nemen van proactieve stappen in de richting van jouw diepste verlangens.

Wat wij voor jou kunnen betekenen:

 • Verbinding met je ware zelf: Leer hoe je opnieuw verbinding kunt maken met je authenticiteit en intuïtie.

 • Balans vinden: Ontdek hoe je de balans kunt vinden tussen intuïtie en zakelijkheid, zodat je weer met energie en plezier kunt werken aan de groei van je bedrijf.

 • Persoonlijke groei: We bieden een veilige en ondersteunende omgeving waarin je jezelf kunt zijn en kunt groeien op jouw eigen tempo.

 • Duurzame veranderingen: Onze aanpak is uniek omdat we geloven in duurzame en langdurige veranderingen, zowel op persoonlijk als professioneel vlak.

Mijn drijfveren:

Mijn grootste drijfveren om deze doelen te behalen zijn diepgeworteld in mijn persoonlijke filosofie en levenswijze.

Voor mij is dit werk geen gewone baan, maar een manier van leven die energie geeft in plaats van kost.

 

Ik weet dat door het nastreven van deze doelen, ik niet alleen mijn eigen leven kan verrijken, maar ook anderen kan inspireren om het beste uit hun leven te halen.

Mijn aanpak:

Bij Living Light Life draait alles om het integreren van intuïtie en gevoel in zakelijk succes. Ik werk vanuit een combinatie van gevoel en verstand, waarbij het gevoel de richting aangeeft. Deze balans tussen intuïtie en rationele actie stelt jou weer in staat om gemotiveerd en betrokken te blijven. Deze benadering is de sleutel tot een vervuld en betekenisvol leven.

Heb je nog geen Gratis Match Call ingepland?
Regel het meteen hier

Deelnemer aan het woord

5.png

"Het programma is heel duidelijk opgezet en fijn met video en audio begeleiding.

Jij hebt een enorme positieve vibe en uitstraling dat van het scherm afspringt en zeer aanstekelijk werkt.

Ik ben blij dat ik hieraan mee heb gedaan want ik ben er sterker uitgekomen. Dank je wel voor deze inspirerende ervaring."

Ellis 

Wat houd
dit Traject in

The Daily San 1080 x 1080 (1)_edited_edited_edited_edited.jpg

90 Dagen Personal Brand Traject

Het 90 Dagen Personal Brand Traject, een programma dat je helpt je bewustzijn te vergroten en je leven te verrijken. Dit traject is ontworpen om je actief te begeleiden naar een diepere verbinding met jezelf en de wereld om je heen.

Dagelijkse Begeleiding

 • Elke dag ontvang je een e-mail of een voicebericht, om je betrokken te houden en je door het proces te begeleiden.

 • Je kunt dagelijks nieuwe lessen volgen die je op je eigen tempo kunt maken.

Deze lessen zijn beschikbaar in verschillende formats: video, audio of tekst.

 

 • Vanaf de start heb je direct toegang tot de eerste module. Niet alle modules komen direct vrij om te voorkomen dat je overweldigd raakt. Het programma is intensief en vereist actieve inzet van jou. Het gaat niet vanzelf, maar het is een krachtig proces dat je leven enorm zal verdiepen en bekrachtigen.

 

 

Wekelijkse Live Q&A

 • Elke week is er een live Q&A sessie waar je al je vragen kunt stellen. Deze sessies worden opgenomen, zodat je ze op een later moment kunt terugkijken in de Academy. Tijdens deze sessies denken we met je mee en helpen we je verder op jouw pad.

Tweewekelijkse 1-op-1 Gesprekken

 • Om de twee weken heb je een persoonlijk gesprek van 30 minuten. In deze gesprekken gaan we dieper in op jouw proces en bespreken we wat voor jou belangrijk is. Dit is een kans om het meeste uit het programma te halen en je bewustzijnsproces verder te verdiepen.

Academy Toegang

 • Vanaf dag één heb je toegang tot de Academy. Hier kun je de lessen volgen, herhalen en nalezen zo vaak je wilt. Gebruik de lessen op het moment dat jij het nodig hebt. Het programma combineert cognitieve en emotionele intelligentie en helpt je om je bewustzijn te verruimen en te verdiepen. Je gaat alle delen van jezelf beter begrijpen en leren voelen wat je echt voelt.

Holistisch Werken

 • Het programma is holistisch en omvat je fysieke lichaam, energetische lichaam en je verbinding met het universele netwerk. We werken met oefeningen, meditaties en visualisaties om een optimale samenwerking tussen jezelf en de buitenwereld te bereiken.

The Daily San Podcast

 • Van maandag tot en met vrijdag ontvang je 'The Daily San' podcast. Deze podcast helpt je om elke dag bewust bezig te zijn met je proces. Het is een eenvoudige manier om je dag vol positieve energie te beginnen, bijvoorbeeld tijdens het autorijden of tandenpoetsen.

Actief Programma

 • Dit traject is geen passief programma. Het vraagt van jou vertrouwen, voelen en vooral doen. Jij bent degene die actie onderneemt en het programma integreert in je leven. Je gaat van binnenuit creëren in plaats van te reageren op de buitenwereld.

Start

Zet je eerste stap vandaag nog als je voelt dat je hieraan toe bent en door wilt pakken in je onderneming. Haal meer uit jezelf vanuit verbinding en je eigen flow!

 

Yes, je hebt de gratis match call ingepland!

Super tof dat jij ook voelt: "Ja, dit wil ik!" en samen wilt afstemmen of we een goede match zijn om het maximale uit dit traject te halen.

Doordat je je hebt ingeschreven zet je de eerste stap naar een dieper bewustzijn en een verrijkt leven.

Samen maken we jouw onderneming weer jouw passie en voeding.

Graag tot in de Call.

Liefs,

San

bottom of page